DELTA AIR je podjetje, ki se ukvarja s proizvodnjo, zastopanjem, prodajo ter tehnično podporo pri načrtovanju in izvedbi KGH rešitev. Naši izdelki se osredotočajo na stroškovno učinkovito prezračevanje in zadovoljstvo končnih uporabnikov v skladu z evropskimi standardi in predpisi. Naši začetki so bili zelo skromni, vendar smo zaradi visokokakovostnih izdelkov, prilagodljivosti, odzivnosti in tehnične strokovnosti postali zanesljiv poslovni partner v številnih projektnih podjetjih na področju razvoja ter proizvodnje centralnih prezračevalnih in klimatskih sistemov.

DELTA AIR TEAM

NAŠA MISIJA

Mi Poskrbimo

  • Naša glavna skrb je kakovost in distribucija zraka ter idealni pogoji udobja v vseh prostorih, kjer ljudje bivajo, delajo in se zadržujejo.
  • Dobavljamo najsodobnejše klimatske in prezračevalne naprave, ki zagotavljajo optimalno temperaturo, vlago in druge parametre kakovosti zraka ter zagotavljajo ustrezen pretok obdelave zraka.
  • Naše prioritete temeljijo na partnerstvu s strankami in ohranjanju poslovnih odnosov po načelu biti pošten partner.

NAŠE VREDNOTE

DELTA AIR d.o.o. je zasebno podjetje, ki deluje kot družina, zato veliko pozornosti namenjamo medčloveškim odnosom v podjetju, odnosom do naročnikov, kot tudi do podjetja samega ter do skupnosti, v kateri živimo.

VIZIJA

S svojimi kompetencami in razvojnimi rešitvami se prebiti na mesto vodilnega dobavitelja klimatske opreme v regiji.