Delta Air – sodobni procesni sistemi za sveži zrak

Gonilna sila podjetja so predvsem znanje, izkušnje in predanost vseh zaposlenih pri ustvarjanju idealnih pogojev udobja in bivanja.

Delta Air - moderen proizvodni program

Delta Air je slovensko podjetje, ki že več kot desetletje razvija inovativne energetske rešitve v klimatizaciji in prezračevanju v skladu s strogimi predpisi EU in zahtevami razvoja.

Rešitve

Delta Air kot proizvajalec prezračevalnih naprav v vsaki fazi razvoja in izvedbe projekta s pozornostjo do vsakega detajla sistema na podlagi visokega nivoja storitev in fleksibilnega pristopa k vsaki posamezni zahtevi uspešno ustvarja optimalne rešitve za obdelavo in distribucijo zraka.

Proizvodni program

Modularna zasnova klimatskih naprav Delta Air in možnost oblikovanja poljubne konfiguracije omogoča maksimalno prilagajanje najstrožjim konstrukcijskim zahtevam, željeno kakovost in funkcionalnost z minimalnimi stroški investicije in uporabe. Proizvodni program podjetja Delta Air obsega naprave več deset različnih velikosti in več različnih izvedb: standardne, higienske, bazenske, stropne in kompaktne.